ورود و عضویت
0

سبد خرید شما خالی است

درمان جوش و آکنه با اسید تراپی + اسیدهایی که نباید باهم استفاده شوند

فروشگاه نیکرخ
20 آذر 1402
6 دقیقه زمان برای مطالعه
درمان جوش و آکنه با اسید تراپی
4.3/5 - (12 امتیاز)

 همه شماها تقریبا با کلمه‌ی «اسید»  آشنایی دارید ، اسیدها را میتوان  در غلظت‌های مناسب استفاده کرد، این ماده  فواید و کاربردهای زیادی دارد. یکی از این کاربردها استفاده از آن در محصولات مراقبت پوستی است. به عنوان نمونه این ماده برای مبارزه با آکنه، لکه‌های پیری، چین و چروک، جای زخم و دیگرمشکلات پوستی بسیار مفید است. همانطور که می دانیم امروزه  در بازار اسیدهای مختلفی موجود است، انتخاب محصول مناسب تاحدی سخت می باشد . آیا شمادوست دارید بدانید اسیدها چه کاربردی برای پوست دارند؟ واز میان آنها کدام برای شما مناسب است، این مقاله را را تا انتها بخوانید. در این پژوهش به اطلاعاتی در مورد درمان جوش و آکنه با اسید تراپی پوست بیان شده ، و همچنین  شما را با انواع اسیدها آشنا می‌کنیم.

 

اسیدتراپی چیست؟

اسیدترتراپی در حقیقت  استفاده  کردن از اسید جهت ازبین بردن آن دسته از مشکلات پوستی که یکی از پایه های درمانشان لایه برداری است.  معمولا بیوتی تراپیست از اسیدهای ملایم و پزشکان از اسیدهای قوی ترکه فقط برای پوست اختصاص دارند جهت این کار استفاده می کنند.. جوان سازی پوست، درمان آکنه و رفع جوش های سرسیاه و سرسفید ، رفع لک و تیرگی پوست، کوچک کردن اندازه منافذ پوست از فواید اسیدتراپی است.

درمان جوش و آکنه با اسید تراپی

انواع اسیدها

اسیدهایی که در مراقبت پوستی کاربرد دارند را به روش های متفاوتی می توان دسته بندی کرد. بعضی  از آنها آبدوست و بعضی دیگرچربی دوست هستند. تعدادی از اسیدها قوی و تعدادی دیگر ضعیف هستند. همچنین بعضی از آنها محبوب و پرکاربرد هستند، و بعضی  از آنها خیلی کم مورد استفاده قرار می گیرند.

در فهرست زیر تعدادی از مهمترین اسیدها به ترتیب محبوبیت بیان شده است:

  • گلیکولیک اسید
  • سالیسیلیک اسید
  • رتینوئیک اسید
  • آزلائیک اسید
  • الاژیک اسید
  • اسکوربیک اسید
  • فرولیک اسید
  • فیتیک اسید

 

اسید تراپی برای از بین برده آکنه

اسید سالیسیلیک

 این اسد مدت زمان طولانی است که مورد استفاده قرار می گیرد. این اسید دارای خاصیت لایه برداری پوست و شفاف نگه داشتن منافذ، وهمچنین به حذف آکنه می باشد. که  در سرم‌ها و پاک‌کننده‌ها با غلظت‌هایی از5/0 تا 2 درصد و همچنین در درمان‌های نقطه‌ای، برای جوش‌ها استفاده می شود . اسید سالیسیلیک علاوه بر این در غلظت های بالاتر به صورت یک لایه بردار جهت درمان آکنه، ملاسما، اسکار آکنه، صدمات ناشی از نور خورشید و لکه های پیری در درمانگاه های پوست کاربرد دارد. این محصول آنچنان تاثیر دارد  که در محلول‌های از بین بردن  زگیل استفاده می‌شود، هنوز استفاده از آن برای پوست‌های تیره مستعد رنگدانه بی‌خطر می باشد. این ماده با آسپرین (اسید استیل سالیسیلیک) مربوط است ، به همین جهت دارای خواص ضد التهابی نیز می باشد.

مطالب مرتبط پیشنهادی:   مزونیدلینگ برای لک صورت + نکات مهم قبل از استفاده در صورت

 

اسید آزلائیک

 این اسید یکی از درمان های مهم  برای مقابله با آکنه متوسط، ​​درچند دهه گذشته بوده است و در اکثر کرم های تجویزی دیده  می شود. پوست را شفاف می کند،  موجب حذف باکتری ها و کم شدن التهاب می شود. عموما در غلظت‌های 15 تا 20 درصد در کرم‌هایی که جهت استفاده در کل صورت، صبح و شب ساخته شده‌اند، موجود است. اسید آزلائیک معمولا عوارض جانبی خیلی کمی دارد، ولی ممکن است در بعضی از افراد با پوست خیلی حساس  موجب سوزش، لایه برداری و قرمزی شود.  این اسید علاوه بر درمان آکنه، موجب روشن شدن پوست می شود. و برای کم کردن علائم بعد از آکنه یا هیپرپیگمانتاسیون بعد از التهاب موثر است.  این  ماده معمولا با رتینوئیدها به عنوان جایگزین ملایم تری با هیدروکینون آمیخته می شود.

درمان جوش و آکنه با اسید تراپی

اسید تراپی روشی عالی برای ضد پیری

گلیکولیک اسید

این اسید  پر استفاده ترین آلفا هیدروکسی اسید (AHA) است که جهت انجام کارهای پوستی مورد استفاده قرار می گیرد. این اسید از محصول  نیشکر گرفته می شود و به علت داشتن خواص شگفت انگیز  نفوذ در پوست خیلی مورد توجه قرار می گیرد.  این اسید بهترین اسید ضد پیری است و از ایجاد چین و چروک و پیری ممانعت می کند.  همچنین این ماده در لایه برداری پوست و کم شدن خطوط ریز، پیشگیری از آکنه، از بین رفتن لکه های تیره، ازیاد شدن ضخامت پوست و یک دست کردن رنگ و بافت پوست خیلی تاثیر گذار است  . به همین جهت این موضوع تعجب آور نیست که  از آن در خیلی از محصولات مواظبت از پوست استفاده می شود.

گلیکولیک اسید عموما در غلظت های زیر 10 درصد دیده  می شود. مثل  اسید سالیسیلیک، اسید گلیکولیک هم  در لایه برداری جهت  درمان آکنه و پیگمانتاسیون کاربرد دارد. در بعضی موارد همراه با میکرودرم ابریژن یا میکرونیدلینگ هم استفاده می شود. با این وجود، کاربرد اسید گلیکولیک حساسیت به آفتاب را حتی زمانی که روی پوست نیست زیاد می کند، به همین خاطر برای جلوگیری از صدمات بیشتر خورشید واجب است از کرم ضد آفتاب با SPF بالای 30 استفاده شود.

مطالب مرتبط پیشنهادی:   هدف از مزوتراپی و 5 باید و نباید مراقبت از پوست بعد از مزوتراپی

 

اسید تراپی و ویژگی های آن در لایه برداری آن و ایجاد پوستی صاف

اسید ماندلیک

این اسید از گروه  اسیدهای آلفا هیدروکسی است که از بادام تلخ به وجود می آید. مثل  اسید گلیکولیک، دارای خاصیت لایه بردار می باشد ، که جهت پیشگیری از آکنه، درمان آسیب هایبه وجود آمده از نور خورشید وحذف رنگدانه مفید می باشد. با این  وجود، به علت ترکیب مولکولی بزرگتر آن، همچون اسید گلیکولیک به درون پوست نفوذ نمی کند، پس این  اسید کمتر پوست را تحریک می کند.

به همین جهت، عموما جایگزین اسید گلیکولیک در لایه‌بردارها است.، به‌ خصوص مناسب پوست‌های حساسی است  که بیشتر در معرض رنگدانه‌های برگشتی می باشند. رنگدانه برگشتی وقتی رخ می دهد که،  به علت استفاده زیاد از حد، مقاومتی ناشی از یک ماده بخصوص ایجاد شود. این مسعله موجب می شود که ماده نه تنها موثر نباشد، بلکه معمولا موجب می شود که اثری مقابل اثر مورد نظر داشته باشد.

 

اسید تراپی  کاربردی در جهت روشن کنندگی پوست

اسید کوجیک

این اسیدبه واسطه  باکتری های  استفاده  شده در تخمیر برنج ساخته می شود. به علت خاصیت سفید کنندگی و ضد پیری آن، یک ماده  محبوب در محصولات مراقبت از پوست آسیایی می باشد. (سفید کنندگی  اصطلاحی است که در بیشتر برندهای مراقبت از پوست آسیایی برای تأکید برکاهش هایپرپیگمانتاسیون و ناهمواری پوست استفاده می کنند.) این ماده در پاک کننده ها و سرم ها با غلظت 1 تا 4 درصد  دیده می شود ، برای پوست خیلی تحریک کننده است ، ولی به هر حال خیلی مؤثر است.

همانطور که درابتدای مقاله برای شما شرح دادیم، اسید های زیادی جهت اسید تراپی پوست موجود میباشند که شما میتوانید با بررسی این اسید ها به کاربرد هریک پی ببرید و اسید مورد نظر خود را جهت اسید تراپی از میان محصولات اسید تراپی انتخاب نمایید. اسید تراپی یکی از روش هایی جهت زیبایی و مراقبت پوست میباشد که برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله اسید تراپی و شناسایی انواع اسید ها را مطالعه نمایید.

مطالب مرتبط پیشنهادی:   شرح دقیق و کامل روش های خانگی و کلینیکی جوانسازی پوست

 

چه اسیدها یی را نباید همزمان استفاده کرد؟

  • اسید سالیسیلیک با دیگر اسیدها؛اسید سالیسیلیک ممکن است موجب خشکی پوست گردد. کاربرد آن با دیگر  اسیدها باعث  تحریک پوست می شود.
  • اسید سالیسیلیک و نیاسینامید؛نیاسینامیدیک نوع ویتامین B3 است. ترکیب این دو محصول  موجب تحریک پوست شود.
  • اسید لاکتیک یا اسید گلیکولیک با اسید اسکوربیک؛ترکیب این سه محصول م اثربخشی ویتامین C را کم می کند.
  • AHA با رتینول؛ این دو ترکیب موجب را خشکی پوست شما وسوزش آن می‌شود.

 

کلام پایانی

چنانچه شما دارای پوست حساسی هستید، قبل از اینکه اسید تراپی کنید تست پچ انجام دهید. و اگر در کاربرد این مواد تازه‌کارید ، آن‌ها را کم کم به روتین مراقبت از پوست خود اضافه کنید. به علت تحریک پوستی بعضی از این محصولات  و واکنش آلرژیک بهتر است برای مدتی فقط  از یک محصول استفاده کنید و واکنش آن را بسنجید اگر خوب بود استفاده کنید.

فروشگاه نیکرخ مجموعه ی کاملی از بهترین برندهای مراقبتی پوست در سراسر جهان را فراهم آورده تا نیاز یکایک شما را برای خرید اینترنتی لوازم مراقبت و روتین پوستی برآورده نماید. شما می تواند خریدهای خود در زمینه آرایشی بهداشتی و مراقبت پوستی را با مناسب ترین قیمت و همینطور با استفاده از آفرهای ویژه از جمله بخش جذاب حراجی ها و تخفیفات در نیکرخ انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

روش های خانگی و کلینیکی جوانسازی پوست

شرح دقیق و کامل روش های خانگی و کلینیکی جوانسازی پوست

پوست به‌عنوان بزرگ‌ترین عضو بدن، نقشی حیاتی در حفظ سلامت و زیبایی انسان ایفا می‌کند.
فروشگاه نیکرخ
26 فروردین 1403
مراقبت پوست بعد از بوتاکس

19 کاری که بعد از بوتاکس برای مراقبت پوست باید انجام داد

بوتاکس یکی از معروف‌ترین روش‌های زیبایی برای کاهش چین و چروک‌های پوست است. بوتاکس یک
فروشگاه نیکرخ
11 فروردین 1403
مراقبت از پوست بعد از مزوتراپی

هدف از مزوتراپی و 5 باید و نباید مراقبت از پوست بعد از مزوتراپی

مزوتراپی به وارد کردن مواد بیولوژیکی فعال به درون پوست توسط سوزن های ریز و دستگاه های
فروشگاه نیکرخ
09 اسفند 1402
فیلدهای قابل نمایش را انتخاب کنید. بقیه فیلد ها مخفی خواهند شد
  • تصویر
  • کد محصول
  • نمره
  • قیمت
  • موجود
  • دسترسی
  • توضیح
  • عرض
  • اندازه
  • ویژگی ها
  • فیلد دلخواه
مقایسه
preloader